Even voorstellen : Erfgoed ’s-Hertogenbosch

Deel dit bericht op

Via deze weg stellen wij u regelmatig personen voor die intensief betrokken zijn bij dit project. Deze keer richten wij de aandacht niet op een specifiek persoon, maar op het Stadsarchief ’s-Hertogenbosch (onderdeel van de Afdeling Erfgoed van gemeente ’s-Hertogenbosch)

Vanaf het allereerste begin, ongeacht degene die we meenden aan te moeten spreken, ervaren wij een zeer grote betrokkenheid én de bereidwilligheid om samen een succes te maken van dit project. Dit alles gebaseerd op de in de afdeling diep verankerde wens om de historische nalatenschap van Bosschenaren te koesteren én te delen.

Jac. Biemans, Monique Ruzius-Brummans, Susan Stohr, Gerrit Verbeek en alle anderen, onze dank voor eenieders betrokkenheid is bijzonder groot!

App rondom de bevrijding - oktober 1944

De wens om te delen herkennen we ook in het programma 75 jaar vrijheid van de gemeente ’s-Hertogenbosch, actieve participatie van Bosschenaren door het vertellen van verhalen; erfgoed als bindende factor.

In aanloop naar de herdenkingsweek heeft de afdeling Erfgoed ’s-Hertogenbosch in mei een app gelanceerd die de mogelijkheid biedt om het spoor van de bevrijders te volgen en om op specifieke plaatsen in de stad een video te bekijken van wat er zich afspeelde in oktober 1944. Dit film- en fotomateriaal is voorzien van een toelichting.

Meer informatie over de app

Deel dit bericht op

© bosch-oorlogsdagboek.nl | Alle rechten voorbehouden