Proefwandeling "Van Wilhelminabrug naar Wilhelminapark"

Deel dit bericht op

Zondag 25 augustus hebben wij onder begeleiding van de gidsen van De Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, met een groep van 15 personen voor de eerste keer de wandeling ‘Van Wilhelminabrug naar Wilhelminapark’ gelopen.

De wandeling is deels gebaseerd op locaties zoals genoemd in de dagboeken van Bets en deels op locaties die een rol spelen in de oorlog in ’s-Hertogenbosch in het algemeen. De wandeling wordt afgesloten met een bezoek aan de schuilkelder, waar verhalen worden verteld door directe familieleden van Bets Reijnen gebaseerd op het dagboek.

Na afloop hebben wij de kans gegrepen om, onder het genot van een kop koffie, met de gidsen en de deelnemers van gedachten te wisselen over de wandeling, de lengte, de route, et cetera, met het doel om begin oktober verzekerd te zijn van een zo aansprekend mogelijke wandeling. De deelnemers waren stuk voor stuk enthousiast, hoewel dat niet betekent dat er geen verbeterpunten zijn. Zo werd bijvoorbeeld de lengte van de wandeling als lang ervaren. De gidsen van De Kring gaan de komende weken aan de slag met de feedback.

Ook aan het beeldmateriaal dat getoond zal worden in de fabriek en in de schuilkelder, de verantwoordelijkheid van de familie zelf, zal de komende weken nog gewerkt worden.

Deel dit bericht op

© bosch-oorlogsdagboek.nl | Alle rechten voorbehouden