Even voorstellen : Roelof Koebrugge

Deel dit bericht op

De groep mensen die betrokken is bij ons project wordt langzaam aan groter. De deskundige binnen ons project op het gebied van de vormgeving is Roelof Koebrugge.

Roelof is geboren in Goor (Twente) en na zijn studie aan de kunstacademie in Enschede sinds 1972 werkzaam als grafisch ontwerper. Na een dienstverband van 4 jaar bij een ontwerpstudio in Deventer vestigde hij zich als vormgever in Heerde.  Hij specialiseerde zich steeds meer in het vormgeven van boeken. Een lange reeks uitgaves voor diverse uitgevers maar vooral kunstboeken in samenwerking met diverse musea, monumentenboeken en boeken over steden en streken in Nederland voor Uitgeverij Waanders in Zwolle.

Daarnaast is het Jheronimus Boch Art Center (JBAC) al heel lang een uiterst gewaardeerde opdrachtgever. Met natuurlijk boeken over het JBAC, de schilder Jheronimus Bosch en Bossche kunstenaars als Herman Moerkerk, Hendrik de Laat en de architecten Piet van Kessel en Jan Stuyt.

Roelof is een inhoudelijk vormgever met een eigen visie en hij verheugt zich erop om dit bijzondere oorlogsdagboek die fraaie vorm te geven die het verdient.

Deel dit bericht op

© bosch-oorlogsdagboek.nl | Alle rechten voorbehouden